Termeni si conditii

Condiţii de utilizare:
Best Lo&Fi Consulting  poate revizui aceşti termeni şi condiţii în orice moment.
Utilizatorii site-ului au obligaţia de a verifica periodic aceşti termeni şi condiţii. Accesarea site-ului nostru implică acceptarea termenilor şi condiţiilor de utilizare de către dumneavoastră, inclusiv a modificărilor, indiferent dacă revizuiţi sau nu aceste modificări.
Înregistrarea pe site presupune alegerea unui nume de utilizator şi a unei parole. Sunteţi responsabil de păstrarea în siguranţă a datelor de acces pe site, orice activitate desfăşurată sub numele dumneavoastră de utilizator fiind integral în responsabilitatea dumneavoastră.
Vă rugăm să ne înştiinţaţi despre pierderea parolei sau despre o activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator. În situaţia în care considerăm că aţi furnizat în mod intenţionat informaţii eronate, ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul la serviciile site-ului, fără nici o notificare prealabilă.

Termeni si Conditii generale
Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri de catre Best Lo&Fi Consulting SRL, prin intermediul magazinului virtual www.timesformachine.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.
Astfel, urmatorii termeni vor insemna:
Cumparator - persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.
Vanzator - societatea comerciala Best Lo&Fi Consulting SRL, avand sediul social in Voluntari, Str Dimitrie Cantemir Nr.12, nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J23 /820 /2010, CUI RO16627147.
Bunuri - orice produs mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator, Cumparatorului.
Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si sa faca plata acestora.

Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator.
Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.
Documente Contractuale
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.
Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:
a. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)
c. Termeni si conditii
Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia.

Obligatiile si Drepturile Vanzatorului
a. Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului;
b. Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;
c. Comunicarea cu magazinul - se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea "contact". Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

Politica de Preţuri
Preţurile produselor sunt cele afişate pentru fiecare produs în parte. Preţurile afişate includ TVA. Best Lo&Fi Consulting  poate desfăşura orice campanie promoţională referitoare la produsele afişate pe site, în condiţii stabilite în întregime de către Best Lo&Fi Consulting .
Preţurile afişate pe site-ul Best Lo&Fi Consulting  nu includ transportul, acesta calculându-se separat şi fiind comunicat în momentul confirmării comenzii.

Protejarea Datelor Personale
Best Lo&Fi Consulting  vă asigură protecţia datelor personale. Vom folosi informaţiile furnizate de dumneavoastră doar în momentul lansării comenzii, când avem întrebări sau cerem clarificări în legătură cu comanda dumneavoastră.
Vă asigurăm că nu vom furniza datele dumneavoastră personale către terţe persoane.
Folosim datele dumneavoastră personale pentru administrarea contului pe Best Lo&Fi Consulting , pentru a vă livra produsele comandate şi pentru administrarea şi păstrarea înregistrărilor pe site-ul nostru.
Prin achiziţionarea de produse de pe site-ul nostru, sunteţi de acord cu colectarea şi procesarea datelor dumneavoastră personale.
Toate tranzacţiile iniţiate cu Best Lo&Fi Consulting  pe acest website sunt confidenţiale. Numele dumneavoastră nu va fi adăugat la lista de contacte al vreunei terţe persoane.
Colectăm informaţii despre dumneavoastră pentru două motive principale:
- să procesăm comanda dumneavoastră online;
- să venim în ajutorul dumneavoastră şi să vă oferim cel mai eficient serviciu posibil.
Informaţiile colectate vor fi folosite pentru a vă ţine la curent cu toate ofertele, reducerile sau promoţiile pe care Best Lo&Fi Consulting  le are în derulare (asta doar în cazul în care aţi fost de acord să primiţi aceste email-uri/newsletters când v-aţi înregistrat pe site-ul nostru).
Modificările în decizia dumneavoastră de a primi sau a nu email-uri/newsletters de la Best Lo&Fi Consulting  vor fi procesate în aproximativ două săptămâni.
Puteţi solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă Legii 677/2001 care garantează şi protejează drepturile şi libertăţilor fundamentale ale persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal . În condiţiile de mai sus puteţi totodată solicita transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, având dreptul de a vă opune în orice moment, din motive întemeiate şi legitime ca datele care vă vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepţia cazurilor în care există dispoziţii legale contrare.

Drepturi de inregistrare/ Drepturi de autor/ Restricţii
Acest website şi toate materialele de pe el incluzând, dar nu limitându-se la imagini, videoclip-uri sunt proprietatea Best Lo&Fi Consulting  şi a partenerilor acestuia şi sunt protejate împotriva copierii şi diseminării neautorizate prin prisma drepturilor de autor (copyrights) şi drepturilor de înregistrare (trademarks).
Este interzisă reproducerea, republicarea, încărcarea, postarea, transmiterea sau distribuirea în orice fel a materialelor de pe Best Lo&Fi Consulting  fără acordul prealabil al Best Lo&Fi Consulting .

Responsabiliţăti Privind Produsele
Dimensiunea imaginilor a fost optimizată pentru afişarea pe site şi pentru prezentarea unor detalii esenţiale, dimensiunea reală a produselor fiind diferită de imaginea prezentată pe site.
Best Lo&Fi Consulting nu garantează disponibilitatea în stoc a produselor afişate. Valoarea maximă a obligaţiilor Best Lo&Fi Consulting  faţă de orice client în cazul nelivrării sau al livrării necorespunzatoare a produselor cumpărate este valoarea sumelor încasate de Best Lo&Fi Consulting  de la clientul respectiv. În cazul în care preţurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afişate greşit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greşit în baza de date, Best Lo&Fi Consulting  îşi rezervă dreptul de a anula livrarea produsului respectiv şi de a anunţa clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută, dacă livrarea nu s-a efectuat încă.
Produsele (atunci când este cazul) sunt însoţite de certificate de garanţie ale producătorilor. Best Lo&Fi Consulting  nu va putea fi făcut responsabil în cazul oricăror neconcordanţe sau lipsuri în ceea ce priveşte produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamaţie va fi adusă la cunoştinţa Best Lo&Fi Consulting  în maximum 24 de ore de la recepţionarea produselor, urmând ca aceasta să fie transmisă furnizorului produselor respective, spre soluţionare.

Limitări ale responsabilităţii
Best Lo&Fi Consulting  nu va fi făcut responsabil şi nici nu garantează expres sau implicit, în nici un fel, pentru funcţionarea site-ului, informaţiile sau conţinutul site-ului, materialele sau produsele de pe site. Best Lo&Fi Consulting  nu este responsabil pentru orice pagube, de orice fel, incluzând, dar nu limitându-se la orice daune directe, indirecte sau incidentale.

Litigii
Orice conflict apărut între Best Lo&Fi Consulting  şi clienţi se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegerea dintre cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale româneşti din acest domeniu, iar soluţionarea conflictelor este de competenţa instanţelor româneşti.

Dispoziţii finale
Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea şi lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecţiuni condiţiile şi termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeaşi cu un contract valabil încheiat.
Ca vizitator, nu trebuie să prezentați date cu caracter personal în scopul utilizării acestui Site. Doar datele cu caracter personal care sunt în mod expres și voluntar furnizate de către vizitatori pot fi colectate prin intermediul acestui Site web. Perioada de timp de prelucrare a acestor date este de 5 ani de la data colectării lor.
Ulterior, pentru folosirea datelor dvs. vi se va cere un nou acord, conform prevederilor legale.
Ca urmare a consimţământului dumneavoastră, Best Lo&Fi Consulting ar putea să vă contacteze cu informatii (comunicari comerciale) despre serviciile, evenimentele Best Lo&Fi Consulting, prin e-mail, SMS şi prin alte canale digitale, cum ar fi reţelele sociale. Pentru a adapta informațiile comunicate în funcţie de comportamentul şi preferinţele dumneavoastră, şi pentru a oferi cea mai bună şi personalizată experienţă, este posibil să analizăm şi să combinăm datele dumneavoastră cu caracter personal. Când vom analiza și combina aceste date, o vom face doar în conformitate cu prevederile legale aplicabile, care ar putea implica obținerea unei prealabile aprobări sau confirmări și/ sau de informatii suplimentare din partea dvs. In cazul optarii pentru plata online, Best Lo&Fi Consulting nu va solicita si nu va stoca nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.
Acordul dumneavoastră va fi cerut înainte ca orice date cu caracter personal să fie colectate și prelucrate. Datele cu caracter personal pe care le colectăm sunt următoarele: nume, prenume, email, adresă, telefon. Temeiul legal pentru prelucrarea acestor date este, conform Regulamentului 2016/679 al Parlamentului european și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, articolul 6 al. (1) lit. (a) ”persoana vizată și-a dat consimțământul pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specifice”.
Prin inscrierea pe site si completarea datelor personale in formularele de inscriere, Utilizatorii înțeleg faptul că datele lor personale, pentru realizarea scopurilor menționate mai jos, vor fi transferate către terții colaboratori ai Best Lo&Fi Consulting.
Datele dumneavoastră personale sunt stocate si utilizate pentru: facturare, urmarirea datelor de vanzari.
Best Lo&Fi Consulting poate dezvălui informații și date cu caracter personal atunci când acest lucru este prevăzut expres prin lege, către autorități și instituții ale statului.
Acest site colectează informații standard de autentificare pe internet, inclusiv adresa IP, tipul de browser și limba, timpii de acces și adresele site-urilor respective. Pentru a ne asigura că site-ul este bine gestionat și pentru a facilita o navigare îmbunătățită, noi sau furnizorii noștri de servicii putem utiliza cookie-uri (mici fișiere text stocate în browser-ul utilizatorului) sau semnalizatoare web (imagini electronice care permit acestui Site web contorizarea vizitatorilor care au accesat o anumită pagină și accesarea anumitor cookie-uri) pentru a colecta date agregate. Noi nu colectăm nici nu stocăm cookie-uri individuale (non-agregate) de niciun fel. Avem acces doar la date agregate cu privire la cookie-uri pentru scopuri funcționale. Informații suplimentare despre modul în care folosim cookie-urile găsiți în secțiunea destinată cookie-urilor.

Drepturi asupra datelor personale
Conform prevederilor legale, beneficiaţi de următoarele drepturi: dreptul de a cere si a primi acces la date, dreptul de a corecta/actualiza datele, dreptul de a limita drepturile de acces ale altora la date, dreptul de a porta datele, dreptul de rectificare si de a sterge datele, dreptul de a restrictiona sau suspenda prelucrarea datelor, dreptul de a obiecta fata de prelucrarea datelor in scopuri precum marketing direct, cercetare sau statistici, dreptul de a va opune profilarii sau prelucrarii automate a datelor. Dacă doriți să vă exercitați oricare din aceste drepturi, vă rugăm să trimiteți un e-mail la office@timesformachine.ro
Accesul la datele cu caracter personal
Aveți drept de acces la datele cu caracter personal deținute de noi în calitate de operator de date. Acest drept poate fi exercitat prin transmiterea unui e-mail la office@timesformachine.ro, cu această solicitare.
Modificări ale datelor cu caracter personal
Pentru a actualiza datele cu caracter personal pe care ni le-ați transmis, ne puteți trimite un e-mail la office@timesformachine.ro sau, dacă este cazul, ne puteți contacta prin pagina de înregistrare relevantă sau prin modificarea detaliilor cu caracter personal din aplicațiile relevante la care v-ați înregistrat.

Retragerea consimțământului
Aveți oricând dreptul de a vă retrage consimțământul. Pentru a vă retrage consimțământul cu privire la prelucrarea de către Best Lo&Fi Consulting a datelor dvs. cu caracter personal, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la office@timesformachine.ro sau, pentru a nu mai primi mesaje e-mail de la newslatter-ul Best Lo&Fi Consulting, vă rugăm să dați click pe linkul de dezabonare din e-mailul relevant primit din partea noastră

Dreptul de a restricționa sau de a obiecta la prelucrarea datelor cu caracter personal
Aveți oricând dreptul de a restricționa sau de a obiecta la prelucrarea informațiilor dvs. cu caracter personal, din motive justificate legate de situația dvs. specifică, cu excepția cazului când procesarea este solicitată prin lege. Într-o astfel de situație, vom înceta să prelucrăm sau vom restricționa prelucrarea datelor cu caracter personal, cu excepția cazului în care avem motive legitime și imperioase pentru prelucrarea sau pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unor drepturi în instanță