CREAREA UNOR EXPERIENȚE FRUMOASE

Time for Machine este mai mult decât o companie. Este o aventură, condusă de pasiune.

 

Suntem o echipă mare (și în creștere!) De profesioniști pasionați, cu dorința de a aduce bucuria construirii de modele frumoase oamenilor din întreaga lume. Din 2017, proiectăm și creăm cele mai complicate și elegante seturi de modele pe care imaginația și munca noastră ar putea să le aducă la viață. 

 

Seturile de modele Time For Machine sunt proiectate în Ucraina, fabricate în Polonia si China și distribuite furnizorilor angro din Statele Unite, UE, China și o listă extinsă a altor regiuni.
 

Cu noi, puteți crea modele care strălucesc, modele care se mișcă, modele care vă transformă casa și locul de muncă într-o mică lume a creativității. Vrem să readucem ceva ce tehnologia modernă a luat: bucuria de a crea de fapt ceva minunat cu propriile mâini!

 

Creăm experiențe, nu doar colecții. Fiti alături de noi în această călătorie!


FREEDOM. WISDOM. IMAGINATION.

 

 

 

Cu suportul:

Time for Machine a finalizat cu succes programul de accelerare a Premiului Polonia, menit să sporească cunoștințele experților și dezvoltarea startup-urilor. Programul împuternicește companiile oferind conexiuni la finanțarea VC, rețelele de afaceri și expertiza la nivel înalt.